HTML

mézescsupor

Friss topikok

  • ef: Ha soha életemben nem kapnék ennél szebbet, életemet akkor is nyugodt elégedettséggel tölthetném. ... (2011.08.04. 23:59) Mozdulat I.
  • ef: Vártam, de csak nem múlik el a múlt, köd előttem a réges-régi út, a fogaim közt réges-régi szó, né... (2011.08.04. 00:15) T
  • törökági: Ezen a hiperkarma koncerten én is ott voltam. :) lassan 4 éve. :) (2011.01.05. 09:09) cicás
  • splendiddresses: splendiddresses splendiddresses (2010.08.01. 14:37) Boldog születésnapot! (I.)
  • americancolors: americancolors americancolors (2010.07.31. 23:13) Háborog III. (Kinder)

Címkék

WTF

2008.10.06. 02:19 c{o}ffee

A meglepetés okán: póker.

Nyílván unalmas vagyok, de most hétvégén lesz a nagy FHM csapatbajnokság (Magyarország eddigi legnagyobb létszámú pókerversenye) Budapesten. Tízfős csapatok harcolnak pontozásos rendszerben, ugyanakkor egyéni szintéren is tovább lehet majd jutni. Teltház esetén 450 csapat indul az elsőségért. A teltház adott. (Megvan? 4500 ember!) Gyakorlok is rá serényen, vártuk mind a tízen, mert egy ilyen versenynek azért megvan a maga különleges atmoszférája, magas nívója, FHM lányai, Korda Gyurija, kiütésre váró Sebestyén Balázsa és Majkája, sokmilliós díjazása, az FHM lányokról nem is beszélve… Úgyhogy, hajrá Bazsikám, rád bízták, hogy legyél csapatkapitány, meg kell mutatni mindenkinek, ott kell lenni keményen, gyerünk!

Persze SE! nem ez lesz. Itthon marad szépen mindenki kapitányostul! Hiába van meg, hogy hol alszunk, hiába tudjuk, hogy hol bulizunk éjszaka, ez a dolog nem ilyen egyszerű. Az volt, hogy 600 csapat jelentkezett, és ebből utólag, másfél héttel a verseny előtt sorsolták ki a legál 450-et. Na most, tényleg sok mindenért lehet háborogni Magyarországon: én is ízlelgetem már egy ideje például ezt a felvonulgatós kérdést. Mert erre – a felvonulgatásra - most mi egészen nagyon rákaptunk. Jut egyre másra, csak az a baj, hogy nem bír el magán túl sokat ez az ország. Nem bír el melegfelvonulást, mert akkor ott össze kell verni a buzikat. Nem bír el politikai válságot, mert akkor havi rendszerességgel szét kell verni Pestet. Nem bír el még egy egészen naiv kis kezdeményezést sem, miszerint kivételesen, sőt furcsán!, vonuljunk egy „erőszak és kirekesztés mentes” országért, és legyünk mosolygós tarka magyarok, mert akkor azt azonnal szét kell verni, ellentüntetést kell szervezni! Ez bazdmeg, hogy ellentüntetés!

Vagy amúgy, hogyan jut addig a tévés média, hogy nem nézhetem meg rendesen gyerekkorom példázat-szerű (erről majd talán írok még) filmjét, mert tegnap inkább takarta (tarkán) a képernyő közel egynegyedét bizonyos „Celeb vagyok, ments ki innen!” felirat rózsaszínben és sárgában. Mi az ******, hogy celeb vagyok?! És az internetes média addig, hogy az Index címlapon, kérdés nélkül tolja a képembe Szalontay – butaságtól rút – Ági valóságshow-szereplő összemaszatolt arcát? Amúgy lehetne vinni a sort bármeddig, de én most leginkább mégis azért háborognék, hogy mi az …, hogy utólagos sorsolás?! Akciós a sajtburger a készlet erejéig, de majd utólag sorsoljuk ki, nem? Tedd magad szabaddá, készülj rá, és majd mi utólag kihuzigáljuk, hogy ki jöhet és ki nem! Regisztrálj ide meg ide, örülj neki, és majd mi utólag megmondjuk, hogy maradj inkább otthon kicsi!

Mi valamiért azt hittük, hogy tart a nevezés, 450-nél bezárul és kész. Ezért sürgettük, közel egy hónapja összekaprtuk az embereket és jelentkeztünk. Persze, rosszul hittük, így marad az egyedül pókerezés a szobában, monitor előtt. Azért örömtelin megjegyzem, hogy ma 200$ fölé nyertem magam online, és nem is tűnik olyan lehetetlennek az eszmei cél összebugázása (majd biztos írok erről is). – Jelzem, nem kicsit szurkolok Amerikának, hogy összeszedje magát, és visszaerősödjön... legalább pénznemben.

(Rövid szolgálati zárójel a végére: a veszprem.index.hu internetes újság utólagos sorsolás nélkül, szabad akaratából véget ért.)

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://straubbazsi-archiv.blog.hu/api/trackback/id/tr236315543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zom 2008.10.06. 14:48:39

Ehh. :( Nyitok neked zom.index.hu-t, dolgozol nekem? ;)

lolman 2008.10.07. 08:35:52

ááá ELLENTÜNTETÉS!. én holnap költözök el innen azt hiszem. csá

lolman 2008.10.07. 08:54:41

Najo.. talán kicsit komolyabban. Morális káosz. Ezzel a két szóval tudnám a helyzetet összefoglalni. Az, hogy emberek szerveznek egy felvonulást a szeretet, és sokszínűség jegyében.... ÉS erre mások, szintén emberek (?) szerveznek egy ellen banzájt.. Ne legyen má' egyenjogúság.. legyen.. őő.. fajgyűlölet . erőszak . háború mi1más. jeeee. Harmadik világba sem való moralitásról beszélünk itt. Közelről sem 21.-ik századi morálról... És igen, inkább leszek kis magyar - dezertőr, mint nagy magyar faszkalap. (persze hogy ez nem ilyen fekete fehér, de nekem sokszor már hányingerem van...) nahjo ezt te már mind tudod, hisz erről nem egyszer beszéltünk :) .. mind1 többiek elolvassák :D

zs 2008.10.08. 07:25:48

nagyon tetszik az idézet ott oldalt. az emberek többsége tényleg rosszindulatú és korlátolt manapság(tegnap előtti szomorú, személyes tapasztalat). sajnálom a pókert :(

pankalin 2008.12.25. 23:24:24

Borzasztó jól felépített szöveg, ahogyan az elején.. és akkor már elhiszem, és örülök, és széles vigyorral és már előre szorítok.. és aztán tessék, a képembe az ajtót, h a rossz hír (ami neked nyilván dühöngősen az), nekem is az legyen, h át tudjam (mégha csak icipicire is) érezni.. ügyes! naon ügyes! Üres, hiánnyal teli, csendes metrós kép kifejező (pontosan benne az a lemondó, semmit ellene nem tehető utolsó szolgálati mondat), éshát igencsak hiányzik már h olvassam cikkeidet is (akár régieket is újra.. most h sok volt említve belőlük, olyan nagy kedvem lett hozzá, meghát ugye főként sok-sok újat, de persze gondolom neked is hiányzik h írd őket). Almás mindig lebegjen a szemed előtt :P
süti beállítások módosítása