HTML

mézescsupor

Friss topikok

  • ef: Ha soha életemben nem kapnék ennél szebbet, életemet akkor is nyugodt elégedettséggel tölthetném. ... (2011.08.04. 23:59) Mozdulat I.
  • ef: Vártam, de csak nem múlik el a múlt, köd előttem a réges-régi út, a fogaim közt réges-régi szó, né... (2011.08.04. 00:15) T
  • törökági: Ezen a hiperkarma koncerten én is ott voltam. :) lassan 4 éve. :) (2011.01.05. 09:09) cicás
  • splendiddresses: splendiddresses splendiddresses (2010.08.01. 14:37) Boldog születésnapot! (I.)
  • americancolors: americancolors americancolors (2010.07.31. 23:13) Háborog III. (Kinder)

Címkék

Üres

2007.03.04. 19:10 c{o}ffee



Sziasztok!

Ez csak egy olyan

informatív:
mert most felvezetem a következő bejegyzésemet. Nem rég, december 19.-én 19 éves voltam. Kaptam sok ajándékot, örültem is nekik! Van olyan, amit már elolvastam. Van olyan, amit a táskámon hordok büszkélkedve. Van olyan, ami az íróasztalomon pihen. És vannak olyanok is, amiket a szívemben őrzök azóta. A következő történet is, egy ilyen ajándékról fog szólni. Egy ilyen, szívbenőrzősről.

mufurc:
mert tegnap hozzávetőleg 1 órát töltöttem azzal, hogy a két lejjebb olvasható szöveget ilyenné varázsoljam! Szeretem a windows-t, jó barátom a word, szerelmes vagyok a blogol.hu szerkesztő felületébe, és testvéreim lehetnének a html sablonok! Főleg akkor rajongok értük ennyire, ha össze kell őket egyeztetni. Valami szép és hatékony eggyé kell összeforrasztani.
Ez persze közel lehetetlen, hajtépős.

szeret szóval teleírt:
mert kitérek picit fotókra, fotózásra, amiket szeretek. A lenti képekhez speciál semmi közöm, de lesznek olyanok is, amikhez van.
Szeretem a fotókat, szeretem nézni őket, szeretek bíbelődni velük, szeretem fotózni őket. Szeretnék jó fotós lenni. Olyan, akinek szeretik nézni a képeit. Olyan, akit szívesen látnak. Olyan, aki mint egy jó író, sokat ad, egy képbe zárt történettel. Olyan, aki érzéseket fotóz, tárgyak, emberek, arcok helyett.

felismerős:
mert rádöbbentem, hogy a mottó, ami eddig ott volt sokatmondóan a bal felső sarokban, nem is volt sokatmondó! Hiányos volt, értelmetlen. Mégsem szólt senki, hogy 'Bazsikám, itt valami nagyon nem stimmel!"
Amúgy nem fér ki, majd ha valaki ért a html sablonokhoz - amikhez, mint tudjuk mély érzelmek kötnek – akkor talán lesz újra. Kiegészítve, szépen, sokatmondóan.

üres bejegyzés.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://straubbazsi-archiv.blog.hu/api/trackback/id/tr906315698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankalin 2008.07.21. 22:19:52

Ez a bejegyzés még véletlenül sem üres, mert kíváncsivátevően informatív, viccesen mufurc, édesen szeret szóval teleírt, és számomra érthetetlenül felismerős. Érthetetlenségem oka: talán nem az volt a balfelsősarkos mottó, ami most van ott??? (már csak azért, mert hinni sem merem, volt, mikor azt gondoltad arról, hogy "nem is sokatmondó") A kép pedig szuperzseniális! Főleg az ajándékos írások ismeretében. Nem kommentelt ide senki.. lehet hogy üres bejegyzéshez üres kommentes illik?! 8-)

Bazsi 2008.07.22. 00:42:29

pankalin: Ugyanez volt kint, de nem fért ki és hiányos volt. A képet már utólag raktam be, mikor elkezdtem javítgatni elölről (nem jutottam sokkal tovább), de örülök, hogy valaki észrevette a benne lévő szándékot. :)

pankalin 2008.09.15. 23:51:01

Pedig látod megéri javítgatni (ott, ahol úgy érzed kell), sosem lehet tudni, ki(k) bukkan(nak) majd rá a Csuporra és olvassák első betűjétől az utolsóig.

zs 2009.03.13. 21:39:48

igaza van pankalinnak. sosem lehet tudni:)
süti beállítások módosítása